ביצוע בחירות בריאות ב-Fast Food Joints
בחלק זה, נחקור את היתרונות של סלטים וכריכים במזון מהיר.
כריכים הם אופציה מצוינת למי שמחפש ארוחה עשירה בחלבון, דלה בפחמימות ושומן ומהירה לאכילה.
סלטים הם גם אופציה מצוינת למי שמחפש ארוחה עשירה בסיבים, דלה בפחמימות ושומן ומהירה לאכילה.
שני כריכים או סלטים הם אפשרויות בריאות כאשר אוכלים במזון מהיר.
הבחירה אם לאכול סלט או כריך היא כזו שאנשים רבים מתחבטים בה כשאוכלים בחוץ. כריכים הם בדרך כלל האופציה הממלאת יותר, אבל סלטים יכולים לרוב להיות בריאים יותר. מאמר זה יבדוק כמה מהאפשרויות הבריאות יותר במסעדות מזון מהיר ויעזור לך לקבל החלטה מושכלת מה להזמין.
1. למה עדיף סלט לארוחת צהריים
סלט הוא אלטרנטיבה בריאה יותר לכריכים מכיוון שהוא מכיל יותר ירקות ופחות פחמימות מעובדות.
לסלטים יש הרבה יתרונות שאין לכריכים. סלטים קלים ובריאים יותר מסנדוויצ'ים, וזו הסיבה שהם לרוב מועדפים על פניהם.
סלט הוא אלטרנטיבה בריאה לכריך, קל להכין אותו ואפשר להכין אותו מראש אם אתה עסוק בעבודה.
בסלט יש פחות קלוריות מסנדוויץ' מכיוון שהוא לא משתמש בלחם או גבינה אז אתה יכול לאכול יותר מבלי להרגיש ממולא.
סלט הוא לא רק בריא יותר אלא גם קל יותר מסנדוויץ', מה שהופך אותו לבחירה טובה יותר לארוחת צהריים עבור רוב האנשים.
למה לבחור כריך?
כריכים הם אחד מסוגי המזון הפופולריים ביותר. הם ארוחה קלה וניידת שניתן לאכול בכל מקום. הכריך הוא אופציה נהדרת לאנשים בדרכים, מכיוון שהוא מהיר לאכילה וקל לארוז.
כריך יכול להיות כל דבר, החל מסנדוויץ' נקניק וגבינה בסיסי ועד לתערובת משוכללת עם מגוון בשרים, גבינות, ירקות, רטבים ותבלינים. ניתן להכין כריכים עם לחמים מכל הסוגים, כולל בייגל, עטיפות, כיסי פיתה או אפילו טורטיות.
הכריך הוא ארוחה ידועה שאוכלים אנשים רבים בעולם. הכריך הפך פופולרי במאה ה-18 כאשר ג'ון מונטגו, הרוזן הרביעי מסנדוויץ', נאלץ לאכול את האוכל שלו מבלי להשתמש בידיו. זה היה בגלל שהוא לא רצה ללכלך את הקלפים שלו והוא רצה להיות מסוגל להמר. הסנדוויץ' היה מאכל בסיסי כבר שנים רבות והוא הפך לסמל של התרבות של אמריקה.
הסלט נוצר לראשונה באיטליה כאשר הרומאים הקדמונים אכלו ירקות חיים עם רוטב שמן וחומץ. זה הפך לפופולרי שוב במאה ה-20, כאשר הפך נפוץ יותר שאנשים גרים קרוב לעבודה או לבית הספר ולא הספיקו להכין ארוחת צהריים לפני שהם עזבו את הבית.
היתרונות והחסרונות של אכילת סלטים לארוחת צהריים
סלטים הם בדרך כלל בריאים יותר מסנדוויצ'ים. אבל אתה צריך גם לשקול את ספירת הקלוריות. סלטים הם בדרך כלל עשירים בקלוריות מכיוון שהם לרוב מכוסים בגבינה, שמן וקרוטונים. אם אתם רוצים להפוך סלט בריא יותר, הימנעו ממרכיבים אלו או השתמשו בהם במשורה.
הסלטים הבריאים ביותר הם אלו שמכינים מירקות ורוטב דל שומן או ויניגרט.
החיסרון העיקרי של סלטים הוא שהם יכולים להיות משעממים וחוזרים על עצמם אם אוכלים אותם כל יום לארוחת צהריים.
סלטים בריאים ומזינים. הם בחירה מצוינת לארוחת צהריים. אבל הם לא תמיד האופציה הכי ממלאת.
במאמר זה נבדוק את היתרונות והחסרונות של אכילת סלטים לארוחת צהריים. כמו כן, נבחן את היתרונות והחסרונות של אכילת סלט באופן כללי, וכן את היתרונות והחסרונות של אכילה באופן כללי.